BYPHASSE proizvodi za njegu lica part. 2 + DARIVANJE!

U prvom dijelu ove priče (svakako kao uvod pročitajte prijašnji članak), dala sam kratki osvrt na oba proizvoda zasebno, a sad kreće prikaz njihova djelovanja. Nastojala sam što bolje prikazati djelovanja maramice, no fotografije nisu na mojoj strani.

Mislila sam da će se sa fotografija moći vidjeti veća razlika, no što je tu je. Stoga ću svoje utiske, ono što nije vidljivo na fotografijama, napisati. Na lice sam stavila vodootpornu Catriceovu maskaru, Essence crnu olovku na oči na donji kapak i sjenilo (vidljivo kao šljokice na fotografiji) na gornji kapak. Gornja fotografija je ona s punim makeup-om, a donja nakon jednog prelaska maramicom.

1473085601862
Vidljivo je da je maramica u jednom prelasku skinula sjenilo, djelomično olovku i maskaru  (što nažalost nije dobro vidljivo na fotografijama, ali vjerujte mi na riječ). No nakon tog prvog poteza maramica je puno teže skidala maskaru (možda zato što je vodootporna) te nakon mukotrpnog trljanja i shvaćanja da se neće moći u potpunosti skinuti maramicom, posegnula sam za micelarnom koja je obavila posao do kraja.
Nakon toga sam na lice nanijela tonik odmah shvatila sam da ne odgovara mom licu, jer sam ga morala otići isprati. Da ne povjeruješ! Ali tako je to kad imaš preosjetljivu kožu lica. No bez obzira na to što ga je neću ponovo kupiti (tugica), dobro obavlja svoju funkciju. A omjer cijene, kvalitete i veličine pakiranja je i više nego zadovoljavajuć.

dsgfgerfg
Marmice ne samo da ne otklanjaju šminku u jednom potezu, nego bi teško uopće i mogle u potpunosti otkloniti „puni“ makeup, a ne samo neke random stvari na koje sam ih ja testirala. Budući da se od maramica ni ne očekuju neka velika remek djela, obavile su svoju funkciju skinuvši sjenilo i olovku u potpunosti i maskaru djelomično. Vrlo su prigodne za neko brzinsko, ali svakako ne dubinsko, skidanje šminke. Lako mogu postati dijelom svake ženske torbice i za primjenu u nuždi su i više nego dobre.

Ocjena (za maramice): 3
Ocjena (za tonik): 3.5 (objektivno mišljenje)

Veliki plus svih Byphasse proizvoda su pristupačne cijena, stoga vjerujem da možete pronaći nešto u skladu s vašim budžetom.
Kako ste već kroz članak mogle pročitati, tonik mi uopće ne odgovara, iako stoji da je za sve tipove kože, stoga nisam ni mogla nešto više napisati o njemu. Žao mi je zbog toga, ali više od toga bi mi žao bilo da on sad propadne, jer ga ne mogu koristiti. Kupljen je za potrebe ovoga članka,  a upravo toliko je i korišten, tako da  98% tonika čeka samo na vas 😀

Kako bi jedna od vas postala nova vlasnica Byphasse tonika sa ružinom vodicom, sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu Marie’s kitchen of beauty (https://www.facebook.com/mariekitchenbeauty/?ref=aymt_homepage_panel) i slijediti upute

Dobitnicu biram pomocu random.org kad naša mala facebook zajednica dosegne 30 članova 🙂
Sretno svima 😀

Advertisements

2 thoughts on “BYPHASSE proizvodi za njegu lica part. 2 + DARIVANJE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s