Fun Multi sjenilo [RECENZIJA]

U ovu hladnu jesenju večer donosim vam malo boja. Budući da nisam pronašla recenziju sjenila Bell Fun Multi 01 (Multi Eyeshadows Fun Colour), odlučila sam vam nešto kratko napisati o njemu.

img_20160923_151120 img_20160923_151306
Za početak je važno napomenuti da Bell proizvode možemo kupiti samo u Kozmu te su stoga manje poznati nego neki drugi. No svakako ih ne treba zanemariti, jer ima jako dobrih njihovih proizvoda po pristupačnim cijenama.
Fun Multi sjenilo se nalazi u okrugloj, prozirnoj i plastičnoj, ali jako čvrstoj ambalaži. Odlične je veličine tako da savršeno sjeda na dlan i lako se može koristiti. Dolazi u pakiranju od 11 grama i rok trajanja je 12 mjeseci.  Naziva se multi, jer ovo sjenilo zapravo čine 5 različitih sjenila između kojih ne postoji nikakva pregrada (osim blagog udubljenja), nego se boje nastavljaju jedna na drugu, stoga je malo nezgodno uzeti samo jednu boju na kist. Što se tiče pigmentacije, nije loša, ali se trebaju nanijeti veće količine, da bi se dobila željena boja, ali tada se sjenilo počinje trusiti.

img_20160923_152232
Prva boja, tamno ljubičasta, je jako, jako tamna tako da zapravo vuče na tamno sivu ili crnu i nema ništa ljubičasto u njoj.Tri svijetlije boje (svijetlo roza, prljavo bijela i siva) se prilikom šminkanja stope u jednu, jer su razlike samo u nijansama, stoga ne preporučujem korištenje svih u isto vrijeme, jer nećete dobiti željeni efekt.

Sve u svemu, nisam ni zadovoljna ni nezadovoljna. Pakiranje je jako praktično, boje su lijepe, ali ih svakako treba kombinirati s drugim sjenilima, olovkama za oči, maskarom itd., jer same po sebi nisu dovoljno izražajne da bi se mogle same nositi. Pigmentacija je dobra , a jačina boje je bolja kad se nanosi u većem nanosu.

Ocjena: 3.5
Cijena: 39.90kn

Jeste li i vi već probale neke Bell proizvode?
Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

5 thoughts on “Fun Multi sjenilo [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s