Jeftino, a dobro – Balea krema za njegu kože sa shea maslacem [RECENZIJA]

Baleine proizvode svi volimo. Zašto? Zato što su jeftini i dobri.  Među moja omiljena mazala se ugurala i jedna Baleina krema pod nazivom Balea krema za njegu kože sa shea maslacem.

1474710544304
Dolazi u pakiranju od 250 ml u plastičnoj ambalaži, koja je bijelo-plava, jednostavno, a lijepo dizajnirana. Rok trajanja se nalazi na stražnoj strani pakiranja. Koliko sam uspjela vidjeti, ova krema se ponegdje može pronaći i u „novom“ pakiranju tj. samo je prednja naljepnica drugačija, ali da se ne date smesti, krema je ista. Namijenjena je za njegu kože lica i tijela, no ja ga samo koristim za tijelo.

1474710246629
Krema je blagog, nježnog mirisa, lako se nanosi na kožu, brzo se upija, koža poslije nanošenja nije masna, nego svježa i hidratizirana te blagi miris ostaje na koži duže vremena. Nije potrebna velika količina kreme za cijelo tijelo, tako da je ovo veliko pakiranje dovoljno za mjesec dana, ako ga koristite svakodnevno za cijelo tijelo, ili pak nekoliko mjeseci, ako ga ne upotrebljavate svakodnevno ili ga koristite samo sa određene dijelove tijela (lice, noge itd.).

1474710459876
Kod ove kreme je najveći plus omjer niske cijene, visoke kvalitete i veikog pakiranja, stoga je toplo preporučam svima. Nježna je prema koži i za male novce daje izvrstan učinak.

Ocjena: 4.5
Cijena: 10.90 kn

Jeste već probali ovu kremu ili slične Baleine kreme?
Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

7 thoughts on “Jeftino, a dobro – Balea krema za njegu kože sa shea maslacem [RECENZIJA]

  1. Baleine proizvode obozavam,sve sto imam za higijenu tela,kose,lica je baleino,divne kupke sa predivnim mirisima,mleka za telo,dezodoransi,samponi,balzami,kreme za lice,ampule za bore,ma svasta nesto ima,balei sampon za suvo pranje kose,mislim da nema sta nemam od balee,bas zbog toga sto su cene jako povoljne a kvalitet super,a ja bas nisam sa nesto dubokim dzepom da bih kupovala skuplje proizvode 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s