To buy or not to buy? – Dalan d´Olive Hand&Body cream [RECENZIJA]

Obožavam sve preparate na bazi maslina. Počevši od krema za lice, ruke, losiona, do šampona, regeneratora, maski za kosu. Preparate na bazi maslina ili voliš ili ne. Karakterističnog su mirisa, koji nekim ljudima odgovara, a nekima ne.

Ja pripadam onima koji uživaju u blagodatima njihova mirisa. Kako već imam hrpu proizvoda s maslinama, odlučila sam izdvojiti jedan i upoznati vas s njime.

1474114230956
Dalan d´Olive Hand&Body cream dolazi u pakiranju od 250ml, rok trajanja je 12 mjeseci i može se kupiti u gotovo svim većim trgovinama (Konzum, Plodine, DM itd.). Namijenjena je njezi normalne i suhe kože. Sadrži maslinovo ulje, vitamin E i antioksidanse, koji hidratiziraju kožu čineći je elastičnom i mekom. Krema dolazi u praktičnoj tubi s vrlo dobrim poklopcem.

1474113856836.jpg
Krema je fine teksture i intenzivnog mirisa, ali to nije miris maslina. I tu dolazi do problema. Miris je sve samo ne očekivan. Krema miriše po sapunu. Da, sapunu. Isto kako vam ruke mirišu nakon pranja. Kad je nanesete na tijelo imate osjećaj da ste se zapravo nasapunjali, a upravo tako i mirišete. Što se mene tiče i ovaj prekrasan miris može proći, ali u obliku proizvoda kojim perem ruke, a nikako kao proizvod za njegu tijela. Još kao krema za ruke bi i bila oke, ali postoje puno bolje specijalizirane kreme za to.
Kao još jedan nedostatak bih navela ostavljanje bijelih tragova na koži i potrebna veća snaga da se utrlja.

1474113679021.jpg
No, krema ima i pozitivne strane. Brzo se upija, nije masna i miris ostaje dugo na koži. Ali koliko god miris bio fin, bez obzira na sve, želimo li mirisati na sapun? Hm… Mislim da možemo bolje.

Ocjena: 2
Cijena: 19.90 kn

Advertisements

2 thoughts on “To buy or not to buy? – Dalan d´Olive Hand&Body cream [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s