Linija savršenstva – Calligraph Ultra Slim Eyeliner [RECENZIJA]

Ako ste još uvijek u potrazi sa savršenim tušem za oči, ovo je članak za vas. Ukoliko još muku mučite s nanošenjem istog, ovo je pravi proizvod za vas. Iako nisam neka zaljubljenica u tuševe i ne volim povlačiti one umjetničke linije po kapku, ovaj sam si morala uzeti, iako imam još jedan Essence-ov koji ne koristim uopće (važno novce potrošiti hahaha).

Naziv i mali kineski znak pored naziva su ti koji su me privukli na prvu. Calligraph, ugrubo prevedno krasopis, je naziv ovog Catrice-ovog eyelinera iliti tuša. (Puni naziv: Calligraph Ultra Slim Eyeliner)
Ne prakticiram korištenje engleskih naziva proizvoda ili pak tehnika šminkanja, jer nastojim pisati tako da me svi razumiju, čak i oni koji pojma nemaju ništa o ovome i koji se prvi puta susreću s bilo kojim područjem o kojem pišem. Želim da jednostavnost i razumljivost krase moj stil pisanja.

1477750756863.jpg
No da nastavim dalje. Tuš dolazi u obliku olovke, crnog je pakiranja (1 ml) sa srebrnim slovima. Rok trajanja je 12 mjeseci, iako čisto sumnjam da bi toliko izdržao bez da se osuši ili pak potroši. No to mu ne mogu uzeti kao neki nedostatak, jer je većina tuševa takva, tako da je to mana svima. Tuš je vrlo jednostavan za rukovanje, lagano klizi po liniji oka ostavljajući crnu liniju, bilo tanku ili debelu. Aplikator (tanka spužvica, u obliku stošca, kojom se tuš nanosi) je savitljiv i mekan no omogućuje precizno nanošenje i jako tankih linija.
1477751105089
Nakon nanošenja, tuš ostaje na svom mjestu tijekom cijelog dana, neće se razmazati, jako je postojan i lako se skida odstranjivačima šminke. Ja ga skidam micelarnom otopinom i dovoljna su mi samo dva prelaska blaznicom preko oka i već ga nema.

Za mene, koja ga uistinu rijetko koristim, ovaj tuš je izvrstan. Ali poslužio bi svrsi da ga i češće koristim. Omjer cijene i kvalitete je i više nego odličan.

Ocjena: 5
Cijena: 23.90 kn

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Linija savršenstva – Calligraph Ultra Slim Eyeliner [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s