Krema za sve i svašta – Biobaza Natural [RECENZIJA]

Dugo se nismo družile u tipkanom obliku na blogu, no fakultetske obaveze su te koje me sprječavaju u češćem pisanju članaka. No sad bi šteta bilo ovu predivnu sunčanu nedjelju ne iskoristiti za dijeljenje dojmova o još jednom očaravajućem hrvatskom proizvodu, Biobaza Natural kremi, koju sam dobila prije nešto više od mjesec i pol dana i od tada je neizostavna u mojoj svakodnevoj njezi lica.

Zašto? Jer je svestrana. A ako se pitate kako je moguće da je krema svestrana, čitajte dalje.

1480850659873.jpg
Proizvođač navodi da je Biobaza Natural 360° hidratantna krema za sve tipove kože, za djecu i odrasle tijekom svih godišnjih doba. Lagana, hranjiva i zaštitna formula pogodna je za njegu lica i tijela, ali i kao podloga za masažu. Sadrži pažljivo odabrane, prirodne sastojke koji njeguju i sprječavaju isušivanje kože. S 99% prirodnih sastojaka bez konzervansa, mirisa i boja, Natural je primjerena za osjetljivu kožu djece, kao i hidrataciju i smirivanje kože nakon brijanja, te svakodnevnu njegu nakon tuširanja ili uklanjanja šminke.
Ako vam ovo nije bilo dovoljno da shvatite o kakvoj svestranosti govorim, pročitajte i moje dojmove.
1480850561152.jpg
Za početak ću kreniti od samog izgleda ambalaže. Krema dolazi u maloj (30 ml), slatkoj, plastičnoj, bijeloj tubi sa zelenim “dodacima”. Čep je čvrst, proziran i na odvrtanje te se lako skida. Doziranje kreme je vrlo jednostavno i odvija se preko malog otvora na dnu tube (vidljivo na slici dolje). Rok trajanja je 12 mjeseci.

1480850700596.jpg
Iako je ova krema pogodna i za lice i za tijelo, ja je koristim samo za lice, jer je pakiranje premalo da bi je koristila za cijelo tijelo, jer bi je u tom slučaju potrošila nakon dva korištenja, a ovako je imam već više od mjesec i pol i ne nazire joj se kraj. Obavezno je koristim ujutro nakon umivanja i uvečer prije spavnja, ali posluži i kao podloga za šminku, te kao zaštita kože lica od niskih temperatura, jer je vrlo hidratantna i lagana, te primjerena za moje osjetljivo lice podložno isušivanju.
Krema se lako nanosi na koži, brzo se upija, ne ostavlja masni trag i mala količina je dovoljna za mazanje cijelog lica.
Ovo je prva krema s kojoj sam se susrela, a da nema miris, nimalo. Miris je potpuno neutralan. Stoga je preporučujem svima koji ne vole intenzivne mirise, žele lagan osjećaj na svojoj koži, jednostavno, žele univerzalnu kremu. Kremu koju može koristiti cijela obitelj 365 dana u godini.

Ocjena: 5

Koristite li Biobazine proizvode? Ako da, koji vam je proizvod najdraži?

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

One thought on “Krema za sve i svašta – Biobaza Natural [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s