Šljokice na djelu by Wet n wild [RECENZIJA]

Sve zaljubljenice u šljokice na noktima će doći na svoje. Lak, koji ću vam danas predstaviti, je kombinacija decentne, buntovničke crne boje i sitnih, ljubičastih, profinjenih šljokica.

Da tu kombinaciju možete dobiti samo jednim lakom nisam ni ja znala dok Wet n wild lak u nijansi Night Prowl nije postao moj. Presijavanje i svjetlucanje šljokica na danjem svijetlu i pod umjetnim svjetlom, a čisto crni lak u tami i zamračenim prostorijama. Za potpuni dojam laka, potrebno je bilo kakvo osvjetljenje na kojem će se škljokice moći presijavati i dati profinjeni štih noktima.

1485166487030.jpg
Lak dolazi u staklenoj bočici od 12.7 ml s plastičnim čepom. Četkica za nanošenje je okrugla i sasvim dobra. Rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja. Lak je nešto vodenastije teksture i potrebna su dva nanosa kako bih se dobio željeni efekt.

Prvi nanos može biti normalne debljine, ne predebel, nego čisto da prekrije nokat. Nakon prvog nanosa, nokti su sivi, neugledi s malo šljokica i definitivno mislim da nitko ne bi htio ostati na ovom izgledu noktiju. Stoga slijedi i drugi nanos nakon što se prvi osuši.

1485166250761                                                 Slika nakon nanesenog prvog sloja laka

Drugi nanos treba biti nešto deblji. Treba nanijeti više laka kako bih se dobila izrazita crna boja s velikom koncentracijom šljokica. Kao krajni rezultat dobijete crne nokte s jako puno šljokica, koje idu jedna preko druge.

1485166335680.jpg                                              Slika nakon nanesenog drugog sloja laka

Učinak je stvarno odličan, jer kod puno tzv. šljokičastih lakova, šljokice pronalazite samo u tragovima. Dugotrajnost laka je sasvim u redu. Izdrži 2-3 dana, a onda je na vama hoćete li ga prepravljati ili skinuti.

Ocjena: 4.5 (zbog velike količine laka potrebne za željeni učinak)
Cijena: 15-ak kuna

Kako vam se sviđa ovaj lak? Volite li više male šljokice, velike šljokice ili pak nikakve?

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Šljokice na djelu by Wet n wild [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s