Biobazino malo čudo [RECENZIJA] + Objava dobitnika darivanja

Na red je stigla još jedna čistilica lica tj. Biobaza Beauty 3 u 1 krema za uklanjanje make-upa, čišćenje i njegu lica. Ja je imam u malom, putnom pakiranju od 30 ml, lijepoj, maloj bijeloj plastičnoj tubici s ljubičastim slovima.

Rok trajanje je 12 mjeseci od otvaranja.

1485427682005.jpg
Biobaza mi je izrazito draga, jer svoje proizvode ne testiraju na životinjama i koriste veliki postotak prirodnih sastojaka. U ovom slučaju govorimo o 96% prirodnih sastojaka. Krema je pogodna za sve tipove kože. Masnu neće učniti još masnijom, a suhu će hidratizirati i biti blaga prema njoj.

1485427752165.jpg
Neutralnog je, nenametljivog kremastog mirisa, nešto gušće, ali lagane teksture. Lako se razmazuje i vrlo brzo upiju u kožu, ne ostavljajući je masnom već glatkom, mekom i hidratiziranom.

1485427731167.jpg
Nakon nekoliko osnovnih informacija, bacimo se na njenu učinkovitost.
Dakle, krema ima višestruku namijenu (uklanja make-up, čisti i njeguje lice).
Biobaza navodi da bogata, prirodna hidratantna formula omogućuje učinkovito uklanjanje make-upa te čišćenje lica bez iritacija, a pri tome njeguje kožu i osigurava joj potrebni vlagu.
A ja potpisujem gore navedno. Krema je izrazito nježna prema koži. Ne izaziva iritaciju niti crvenilo. Moja izrazito suha koža lica ne osjeća nikakve posljedice i negativnosti , jer ih ova krema nema. A što se tiče uklanjanja šminke, malo reći da sam oduševljena. Da neko tako malo čudo može biti toliko korisno i tako odlično obavaljti svoju funkciju… No da prestanem s hvaljenjem i krenem s konkretnim primjerom, na slici ispod možete vidjeti ovo malo čudo na djelu.
No prije slike, kratki rezime kako ja ovu kremu koristim. Dakle, kad želim skinuti šminku, istisnem kremu na blazinicu, te s njom prelazim preko lica. Ovisno o količini šminke istisnem više ili manje kreme. Iako je krema toliko divna prema koži, da poslije skidanje šminke nije potrebno oprati lice niti koristiti drugu hidratantnu kremu, meni je to navika stoga ni ovog puta ne odstupam od svog rituala pranja lica običnom vodom te nanošenja hidratantne kreme. A i ova krema vam može poslužiti kao jedna od njih, jer i je hidratantna. Pa da nastavim sa opisom slike, koju sam već najavila nekoliko rečenica prije.
Htjela sam da vidite pravu moć otapanja šminke s lica, koju ova krema ima, pa sam je tesitirala dekorativnim proizvodima, koje svakodnevno koristimo.
Popis korištenih proizvoda:
– Catrice Jet Lash Speed vodootporna maskara (morala sam stvari malo začiniti vodootpornom maskarom)
– Eveline crni tuš za oči
– Look by Bipa ljubičasti tuš za oči
– Givena paleta (za kapke)
– H&M paleta (za obrve)
I nakon malo kreme nanesena na blazinicu i blagog trljanja, rezultati su i više nego očiti. Potpuno čisto lice tj. područje oka.

1485266615054.jpg
Jeste li probali već ovu kremu? Koja je vaša omiljena skidalica šminke?

Objava dobitnika darivanja “Novogodišnja obnova”😀

I pobjednica darivanja je…
pobjednica
Gospođa Andjelka Lackovic 😀

Ovaj način slučajnog odabira mi je puno brži nego da sam sva imena popisivala. Vjerujem kako će neki sad, budući da je darivanje prošlo, obrisati svoje komentare, pa možda pobjednica darivanja više neće biti na 33. mjestu, no u trenutku kad sam ja brojala, bila je.
Drugima želim više sreće drugi put. Iduće darivanje kreće vrlo brzo 😀

I da, molila bih pobjednicu darivanja da mi se u roku 48 sata javi u inbox😀 (u protivnom biram drugu pobjednicu)
Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

7 thoughts on “Biobazino malo čudo [RECENZIJA] + Objava dobitnika darivanja

  1. Inače, više preferiram kreme i mlijeka za čišćenje lica i šminke – predivno obave svoj posao. Nisam probala Biobazinu kremu za skidanje make up-a, ali jesam Niveinu i također su divni rezultati 😉
    P.S. Čestitam gospođi Lacković

    Liked by 1 person

  2. Joj ja ne volim kreme, mlijeka ni kremaste čistače. Razumljivo ipak sam ja masnokožac pa u obzir dolaze pjene i gelovi, te povremeno uljane emulzije. Ali drago mi je da tvom tipu kože odgovara ovakav proizvod.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s