Essence trio [RECENZIJA] + Objava dobitnika “Valentinovsko darivanje”

Essence je svima dobro poznata drogerijska marka, koju rado kupujemo, jer je cjenovno vrlo pristupačna i relativno dosta kvalitetna. Općenito, Essence dekorativci idu iz krajnosti u krajnosti.

Od vrlo kvalitetnih, pigmentiranih, dugotrajnih proizvoda, posebice maskara, do proizvoda nikakve pigmentacije, koji se truse, ruževa koji nestanu s usana prije no što ih i staviš i lakova koji ne traju ni dan. Dakle, s Essence-om ne znaš na čemu si dok ne kupiš i ne probaš. Tri stvarčice, koje su meni zapele za oko, su Stay All Day 16h puder u nijansi 15 soft cream, Quattro paleta sjenila 19 greys n` roses i 2u1 matt matt matt ruž za usne u olovci u nijansi 04 showstopper. S tim da paleta i ruž izlaze iz asortimana i ako vam se svide, trebali biste ih čim prije poći kupiti, da vam ne izmaknu.
1487249149414.jpg
Stay All Day 16h puder (nijansa 15 soft cream) dolazi u čvrstoj plastičnoj bočici veličine 30 ml i roka trajanja 12 mjeseci. Zaštitnom folijom je čep zalijepljen za ostatak bočice, tako da puder ne može niti koristiti niti isprobati prije no što ga kupi.
1486841051484Ispod čepa se krije pumpica, odličan aplikator, vrlo praktičan, omogućuje istiskivanje potrebne količine pudera. Srednje je prekrivne moći, što je meni i više nego dovoljno, jer nemam problematičnu kožu niti imam puno nepravilnosti i crvenila, tako da je za mene odličan. Odgovarajuće mi je nijanse. Nije potrebna velika količina za prikrivanje manjih nepravilnosti. Puder je prilikom nanošenja kremast i potrebno ga je dobro utrljati kako se ne bi vidjele linije nanošenja. Što se dugotrajnosti tiče, nikad puder nisam nosila 16 sati, tako da ne mogu potvrditi traje li toliko, ali 7-8 sati svakako stoji na licu, ne skida se, lice ne postane masno i sjajno. Dakle, za neproblematičnu kožu s malo nepravilnosti je odličan, ali zbog srednjeg prekrivanja, ne preporučujem ga problematičnoj koži punoj nepravilnosti, jer neće sve prekriti.

Ocjena: 4
Cijena: 32.90kn

Quattro paleta sjenila 19 greys n` roses dolazi u čvrstom, plastičnom, prozirnom pakiranju. Dobivate 5 g sjenila s rokom trajanja od 24 mjeseca.
1487248754079.jpgNijanse sjenila su te koje su me privukle ovoj paletici, jer mi se činilo da se njima može postići lijepi, svakodnevni, neutralni make up. Samo mi se činilo. O pigmentiranosti sjenila ne mogu ni govoriti, jer je nema. Pigmenatacija nula bodova, osim bež nijanse, koja mi je jako dobra za ukutarnji kut oka i ispod obrva i to je jedina pozitivna strana ove paletice.
1487248351457.jpg Sjenila se užasno jako truse, bilo prilikom nanošenja na kist ili prilikom stavljanja na kapak pri čemu se truse u oko, koje se iziritira i onda je jedini spas skiniti šminku i kreniti ispočetka.
1487248708850.jpgZbog nikakve pigmentacije, gotovo je nemoguće napraviti bilo kakav look samo s ovom paletom, a ako i uspijete, on je bljedunjav i “sklizne” s kapaka nakon nekoliko sati. Ostala sam razočarana ovom paleticom i jedno ću bež boju koristiti u budućnosti, jer iako se i ona trusi, bolje je pigmentacije od ostalih.

Ocjena: 2
Cijena: 9.90 kn (redovna cijena: 25.9 kn)

2u1 matt matt matt ruž za usne u olovci (nijansa 04 Showstopper)
1487248789395.jpgPrivukla ma neobična ambalaža i netipičan oblik olovke. Veličine je 1.5 g i rok trajanja je 36 mjeseci. Nijansa koju sam ja odabrala je ljubičasto-ružičasta i budući da je tamnija više odgovara hladnijim mjesecima. Za razliku od drugih ruževa u olovci, ovom se mogu povući precizne linije i isrctavati usne samo prvih nekoliko puta, dok se šiljasti vrh ruža ne zaobli. Prilikom nanošenja ruž je vrlo kremast i pomalo ljepljiv, no nakon nekoliko minuta se postane mat i više se ne lijepi. Dobiju se predivne, glatke i definirane usne.
1487248846741.jpgPostojanost mu je sasvim oke, ali nije baš u suglasju s  pićem, jer se preslikava na čašu. Također, nakon nekoliko sati se počne nakupljati u naborima usana i postane težak na usnama.

Ocjena: 3.5
Cijena: 9.90 kn

Jerste li probali neki od ovih dekorativaca? Ako niste, koji biste voljeli?

ZAVRŠENO “VALENTINOVSKO DARIVANJE”!!!

343 prijave, od čega čak njih 88 ne zadovoljava osnovne uvjete (88 ljudi koji ne prate stranici niti su je lajkali su se prijavili, što reći… nego, diskavalifikacija) i 440 dodatnih šansi (335 podijeljenih objava i 105 pratitelja na instagramu) je dovelo do dobitnika darivanja, a ona je… Gordana Sinjeri 😀

Molila bih Gordanu da mi se javi, da se dogovorimo oko slanja😀
A drugima želim više sreće drugi put 😀 Uskoro kreće novo darivanje, tako da stay tuned 🙂

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Essence trio [RECENZIJA] + Objava dobitnika “Valentinovsko darivanje”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s