Mala crna haljina zavodi i u obliku losiona [RECENZIJA]

Nije nepoznanica da losione jednostavno obožavam. Svaku priliku kupovine novog losiona iskorištavam s osmijehom na licu. Tako sam prošli mjesec prelistavajući Avon-ov katalog naletila na ponudu koju jednostavno nisam mogla ignorirati.

Vjerujem kako su vjerne Avon-ove „čitateljice“ (iako nije baš da se ima što čitati) upoznate s parfemom Little Black Dress, jer ga se može pronaći u gotovo svakom katalogu i dio je, recimo to tako, stalne Avon-ove postave. No budući da sam taj put naručila parfem Far Away (obožavam ga), nisam imala u planu naručiti još jedan. Parfem Little Black Dress pikiram već neko vrijeme, ali uvijek odabir padne na provjereni Far Away. Na kraju sam odlučila spojiti ugodno s korisnim i uzeti losion Little Black Dress (u prijevodu: mala crna haljina).
1489418443634
Dakle, losion koji miriše isto kao i parfem iliti parfem u obliku losiona. Kako bih mogla usporediti mirise (jesu li isti), uzela sam i tester parfema. I da, apsolutno su isti i jednakog intenziteta. E sad kad smo ustanovili da je miris losiona jednak mirisu parfema, bacimo se na glavni dio ove priče.

Losion dolazi u  profinjenoj, elegantnoj crnoj ambalaži (tubi) sa zlatnim kvadratom u kojem je crnim slovima ispisan naziv losiona. Ambalaža je tako jednostavna, a moćna. Na poleđini su sivim slovima ispisane ostale informacije (sastav, upotreba…). Pakiranje je veličine 150 ml i roka trajanja 12 mjeseci od otvaranja.
1489418482259.jpg
Losion je jako intenzivnog „parfemskog“ mirisa, koji se širi zrakom samim otvaranjem poklopca. Miris je malo reći predivan i oduševljena sam njime. Baš je božanstven i nekako djevojački (dok je Far Away ženstven). Prilikom razmazivanja po koži postane vodenast, iako se na prvu čini da nije vodenaste teksture, te se zbog toga lako razmazuje i upije dok kažeš keks. Koža nakon nanošenja nije ljepljiva, nego meka I iako se u uputama navodi kako ga treba obilno umasirati u kožu, ja stavljam svojevrsnu primjedbu na to, jer je i mala količina sasvim dovoljna, dapače, optimalna je. Ako pak uzmete veću količinu i počnete je razmazivati, pojavit će vam se bijeli tragovi na koži, koje nije teško razmazati i brzo se upiju no trebate uložiti nešto više truda za razmazivanje, a dobijete isti efekt kao i kad uzmete malu količinu.
1489418417701.jpg
Dakle, parfemski miris ostaje na koži satima i satima nakon nanošenja i to u svom „izvornom“  stanju, iste intenzivnosti kakav je bio i sekundu nakon nanošenja. Kod mene tek nakon 4-5 sati nošenja počinje gubiti na intenzivnosti, ali još nekoliko sati se zadrži na koži. Za sobom ostavlja meku, neljepljivu i djelomično hidratiziranu kožu. Čini mi se da je hidratacija ipak stavljena u drugi plan i da je prioritet stvaljen na miris, stoga je hidratacija samo solidna, ništa više od toga. No bez obzira na to, losion je i dalje odličan. U nekim pogledima mi je čak bolji od parfema, jer može pokriti veću površinu tijela (od glave do pete, doslovno), ali je problem što ga nanesemo pa ga odjećom prekrijemo i ne dolazi toliko do izražaja kao kad bih nanijeli parfem. No vjerujem kako bi ga u ljetnim mjesecima izvrsno zamijenio. Preporujučem vam ga svim srcem. Mene je osvojio.

Ocjena: 5
Cijena: 60kn (u aktualnom katalogu: 39kn, ja platila: 19kn)

Jeste probale ovaj ili neki drugi losion koji ima miris parfema?

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Mala crna haljina zavodi i u obliku losiona [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s