Bebe vlažne maramice za brzinsko skidanje šminke [RECENZIJA]

Nisam neki fan vlažnih maramica za skidanje šminke, ali ne mogu pobjeći od činjenice da su vrlo praktične, naročito mala pakiranja, koja su često sastavni dio svake ženske kozmetičke torbice.

Iako preferiram “klasičniji” pristup skidanju šminke u vidu micelarne, ponekad je jednostavnije, nakon napornog dana, uzeti jednu vlažnu maramicu i u nekoliko poteza očistiti lice, nego petljati s jednom, dvije, pet blazinica i micelarnom. Kad si umorna i kad ti se ništa ne da i ovako male sitnice čine veliku razliku. Sve znamo da šminka mora dolje s lica, a najlakši način u tom trenutku postaje jedina moguća opcija.
Danas vam pišem o jako dobrim vlažnim maramicama, koje sam dobila u beauty swap-u i ujedno su jedna od zadnjih stvari (ako ne i zadnja) o kojoj ću pisati, a da se našlo u kutiji.
1493902325189Ovo je prvi proizvod marke BEBE® YOUNG CARE s kojim se susrećem, ali vjerujem kako su sve mame upoznate s ovim markom, jer nude široku ponudu njegujućih proizvoda za mališane. Mene su dopale BEBE Y. C. njegujuće vlažne maramice 5u1.


Pakiranje sadržava 25 komada, čime bih ga svrstala u manje do srednje veliko pakiranje. Nije preveliko da se ne može nositi u torbi/ruksaku, ali ima i manjih verzija. Namijenjene su osjetljivoj i suhoj koži. Karakterizira ih učinkovitost (uklanjanje čak i vodootporne šminke), brzina (nije potrebno naknadno ispiranje), blagost prema koži (daju joj vlažnost) i očima (bez alkohola su). Sve ovo navodi proizvođač, a ja potvrđujem. Maramice su izrazito ugodnog mirisa, efikasno skidaju svu šminku s lice. Jedna maramica je dovoljna za skidanje cijelog make-upa, imaju veliku vlažnost i ne suše se. Za skidanje maskare, naročito vodootporne, potrebno je dosta trljanja, dok kod ostalih dekorativaca, poput pudera, sjenila, tuša, sve ide puno brže tj. u dva-tri poteza je lice potpuno čisto.
1493902214867.jpg
Nadalje, marmice izrazito nježne prema koži i iako su mi druge maramice znale izazivati osjećaj pečenja i zatezanja lica te su ostavljala za sobom izrazito suhu kožu, ove imaju upravo supotan učinak. Većinu vremena nisu (barem meni) “agresivne”, ne izazivaju peckanje, ne stvaraju osjećaj zatezanje i suhoće, no ipak ima dana kad mi je koža suhlja no inače i tada postane intolerantna na većinu krema (osim Becutan, Nivee, Melema…) pa tako i na sve “skidače” šminke uključujući i ove maramice. Tada me maramice peku i izazivaju još veću suhoću te ih tih dana jednostavno izbjegavam. To je priča o mojoj koži, koja zna imati bolje i lošije dana. Naravno da kod vas može imati drugačiji učinak i biti potpuni top ili flop (što čisto sumnjam) ovisno o koži koju imate. Mislim kako će svima, koji nemaju problematičnu kožu, maramice odgovarati, a onima koji imaju, eh, za njih ne mogu garantirati, ai im svakako vrijedi dati šansu.
Nakon što se maramicama skine šminka s lica, nije ga potrebno oprati, ali je meni to, uz nanošenje hidratantne kreme, standarna procedura pri skidanju šminke. Tako da sve ovisi o vama i vašim navikama.

Kao što već rekoh, iako maramice nisu moj prvi izbor za skidanje šminke, ovima sam jako zadovoljna. I namjeravam ih dalje koristiti u nužnim slučajevima ili pak kad sam prelijena za bilo što drugo. Puno su mi bolje od Byphasse-ovih vlažnih maramica o kojima sam vam pisala OVDJE (predstavljanje) i OVDJE (kako djeluju).

Možete ih pronaći u Mulleru,a često znaju biti i na akciji pa ih možete uloviti za 14-15 kn. Smatram to investicijom koja se isplati.

Cijena: 19,90 kn
Ocjena: 4

Koje vlažne maramice za skidanje šminke koristite? Jeste li i vi veći fan micelarnih otopina poput mene?

Slobodno ostavite komentar 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Bebe vlažne maramice za brzinsko skidanje šminke [RECENZIJA]

  1. Koristim micelarne maramice. Njima uklonim sminku s lica a zatim jos pređem micelarnom preko cijelog lica i ociju.
    Zatim dvije ili tri pumpice micelarnog ulja i umijem se.
    I to je to.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s