Čokoladna tuširalica [RECENZIJA]

Jeste li ikad poželjele zaleći u toplu, finu, čokoladnu kupku i opustiti se nakon teškog dana? Možda niste išle toliko daleko u svojim maštanjima, ali svakako ste razmišljale o čokoladi u nekom drugom ruhu osim onog standardnog, jestivog.

Nikad nisam shvaćala one ljude, koji ne vole čokoladu i smatrala sam da su s nekog drugog planeta (nije da sam sad drugačijeg razmišljanja). Otkako se na tržištu pojavila čokoladna tuširalica Palmolive Chocolate Passion svi su poludili za njom, a ja se nikako nisam odlučila za kupovinu, jer iako je imala predivan miris, bio mi je preintenzivan i nekako mi nikako nije bio primjeren za tuširanje. Od toga je prošlo već nekoliko mjeseci i cijela „drama“ (u pozitivnom smislu) oko tog gela se stišala i nekako je, kod mene, pao u zaborav.

Nedavno sam vam u prvom new-in postu pisala o Baleinim proizvodima koje sam nedavno, sasvim neplanirano, kupila. Među njima se pronašla i Baleina verzija čokoladnog gela za tuširanje. Znatno jeftinija i privlačnija (što se izgleda ambalaže) varijanta Palmolive-inog.
1496049802283.jpgPreslatka, roza bočica, idealnog izgleda za djevojčice, privukla me svojim izgledom. Netipične je veličine i čvrstog, plastičnog čepa, koja zaokružuje cijeli girly izgled bočice. Osim „čokoladne“ postoji i „marshmallow“ verzija, no ona je puno slađeg mirisa i nekako mi nije sjela, po mirisu.
1496050519801.jpgBalea Schoko Love gel za tuširanje (350 ml) je prljavo bijela tekućina čokoladnog mirisa. Rok trajanja je otisnut na pakiranju.
1496050742730.jpgDojmove ću započeti s najvažnijom karakteristikom gela, koja je ujedno i glavni razlog moje kupnje, mirisom. Prilikom otvaranja čepa, svi čokoljupci će pasti u trans. Vjerujte mi, jer govorim iz vlastitog iskustva. Miris je izrazito intenzivan. Čokoladna rapsodija pršti na sve strane. Preciznije rečeno, podsjeća na sladoled od čokolade i prilikom svakom udisaju izaziva želju za kušanjem i jako je teško oduprijeti se tome. Savršen miris, ako obožavate čokoladu, inače će vam biti prejak i vjerojatno vam neće najbolje sjesti.

Prilikom nanošenja na tijelo, gel se ne pjeni i nemoguće je postići da se zapjeni koliko god se trudili. Ne znam je li to dobro ili loše, ali budući da sam navikla da se gelovi za tuširanje pjene, nekako mi je ovo čudno i ne baš idealno, a sama funkcija gela je osrednje ostvarena. Dosta isušuje koži i da nema taj specifičan miris, sam gel bi po sebi bio loš. Nakon nanošenja, cijelo tijelo postaje čokoladni raj. Mirišete od glave do pete, no nakon ispiranja miris se nimalo ne zadržava na koži. I iako sam velika ljubiteljica čokolade, ponekad mi je ovaj miris too much, jer tuširanje smatram vremenom samo za sebe kad se želim opustiti od napornog dana i zaboraviti na sve obaveze tuširajući se nečim osvježavajućim, što će mi „udahnuti“ novu enegriju i dati mir, a ne korisiti proizvod koji samo potiče moju želju za hranom, tako da ako ste na dijeti ili pazite na prehranu, pazite da ne kupite ovaj gel. Pokleknut ćete. To je zlo u slatkoj bočici.
1496050604260
Postoje dani kad uživam u blagodatima ovog miris, no kako dolaze sve topliji dani, težim ka osvježavajućim mirisima i ovaj nikako ne spada u tu kategoriju, stoga ga i preporučujem i ne. Ovisi sve o tome što volite i što želite postići tuširanjem.

Ocjena: 2.5
Cijena: 5.90 kn

Jeste li probale neki čokoladni gel za tuširanje? Volite li više „slatkaste“ ili „osvježavajuće“ tuširalice?

Slobodno ostavite komentar 🙂

 

Advertisements

7 thoughts on “Čokoladna tuširalica [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s