mark. Strobing duo rumenilo i iluminator + Objava dobitnika darivanja

Volim multifunkcionalne proizvode. Štede nam prostor i novac. mark. Strobing duo rumenilo i iluminator* (mark. 2u1 rumenilo i iluminatori) je upravo jedan takav proizvod. Rumenilo i iluminator su dovoljni za naglašavanje kontura lica. Prepanuloj puti laska jedan ovakav proizvod i must have je svake ljetne kozmetičke torbice.

2u1 rumenilo i iluminator dolazi zapakiran u crnoj mark. kutiji, na kojoj pišu razne informacije, poput gramaže (8g/r) i roka trajanja od 12 mjeseci od otvaranja, no te informacije možete pronaći i na samoj ambalaži u kojoj se oni nalaze.
markilluminator
Ambalaža je crna, plastična s bijelim čepovima ispod kojih su smješteni rumenilo, s jedne, i iluminator, s druge strane.
avon duo
Ovaj duo proizvod dolazi samo u jednoj kombinaciji “boja”. Što se iluminatora tiče, odgovara svima, no boja rumenila je, nažalost, samo za žene tamnije puti ili prepanulog tena. Na primjer, meni je trenutno idealan, jer mi je lice tamije no inače, ali kad se vrati na prirodnu boju, bit će mi pretaman.
illuminator duo
Odvrtanjem rumenilo i iluminator regulirate njihovu količinu, a na slici ispod vidite njihove konačne veličine (gramažu). Uistinu ih ima jako puno, ali se i brzo troše, zbog kremaste teksture, naročito iluminator, koji se otprilike duplo brže troši od rumenila. Iluminator se nanosi na veću površinu pa i to utječe na brže trošenje. Nanosi se iznad rumenila, koje se nanosi na sredinu obraza, usne (da se dobije dojam punine) i gornji kapak oka, a highlighter na dijelove koje želite naglasiti (vrhove jagodica i nosa, u unutarnji kut oka i ispod obrva).
duo
Neutralnog su mirisa i kremaste teksture, koja pomaže pri razmazivanju proizvoda i postizanju željenog izgleda. Iuminator ima male šljokice po sebi i znatno je kremastiji, što je daleko od dobrog pri visokim temperaturama kad se borimo sa “klizanjem” make up-a s lica, ima slabu pigmentaciju i uopće se ne vidi kad se nanese na vrhove jagodica, Dok u kutu oka te ispod obrva i ima neku funkciju.
Rumenilom je vrlo lako baratati, jer nam njegova kremasta teksutra omogućava manje ili veće nanošenje rumenila na određene dijelove lica. Jako je pigmentirano i vrlo dugotrajno. Imajte na umu kako je rumenila dosta jako i netipične nijanse, koja na licu vuče na tamnocrvenu pomiješanu sa smeđom pa ako ste svjetlije puti ovo nije nikako za vas.

Dakle, rumenilo je stvarno odlično za preplanuli ten, ali je zato iluminator srednja žalost. Samog ga nikad ne bih kupila, jer je nefunkcionalan, ali u kombinaciji s tako dobrim rumenilom može proći.
rumenilo

Ocjena: 3
Cijena: 68.90 kn (do 15.8.), 99 kn (redovna cijena)

Volite li multifunkcionalne proizvode? Kakav vam je ovaj duo proizvod?

*PR proizvod

ZAVRŠENO “Ljetno darivanje vol.2 – Ljubavna priča” !!!

Hvala svim knjigoljupcima, koji su sudjelovali u ovom darivanju, a novo štivo za čitanje odlazi u ruke Mireli Rastiji. Čestitam 😀
Molila bih Mirelu da mi se javi u roku 48 sati da se dogovorimo oko slanja😀
A drugima želim više sreće u idućem darivanju tj. trećem dijelu ljetnog darivanja, koji uskoro kreće na facebook stranici.

Slobodno ostavite komentar 🙂

 

Advertisements

2 thoughts on “mark. Strobing duo rumenilo i iluminator + Objava dobitnika darivanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s