Upoznajmo Pyrus kozmetiku + tekući sapun za intimnu njegu [RECENZIJA]

Pyrus kozmetika? Da, ni ja nisam čula za nju, ali zahvaljujući suradnji s Pyrus zastupnikom imam priliku upoznati sebe, a onda i vas s njihovim proizvodima.

Odgovorit ću vam na nekoliko važnih pitanja (Što je Pyrus? Čime se bave? Što nude?) kako biste pobliže upoznali Pyrus. Nakon toga slijedi recenzija prvog proizvoda, a bit će ih još, jer sve što se našlo u paketu* ću recenzirati, kako bih vam približila kvalitetu, cijenu i izbor Pyrus proizvoda. Na kraju članka ću vas informirati kako možete naručiti nešto ako vam se sviđa, a kako biste se mogli odlučiti za kupovinu, linkat ću vam i aktualni, ovomjesečni katalog.

Sadržaj dobivenog paketa je pred vama. Kao što znate, dva proizvoda sa slike se nalaze u darivanju povodom prvog blogorođendana, a s ostatkom ćete se bolje upoznati preko recenzija.
pyrus

Općenito o Pyrus-u
Najjednostavnije rečeno, Pyrus se bavi ljepotom i zdravljem. Daje uvid u najnovija istraživanja vezana uz zdravlje, prehranu, ljekovito bilje, prirodne lijekove, dodatke prehrani…
Pyrus proizvodi uistinu su plodovi prirode, recepture su pažljivo kreirane i sastoje se od stotinjak ljekovitih biljaka, od blagodati morskih algi te svima poznatih zdravih pčelinjih proizvoda. Čak 80% najprodavanijih Pyrus proizvoda čine hrvatski proizvodi.
Listajući katalog/magazin (link je na kraju članka), vidjet ćete što sve nude, no budući da nas, mene kao beauty blogericu i vas kao čitatelje beauty bloga, zanima kozmetička strana kataloga, osvrnit ću se na kozmetičke proizvode, koje nude.

  • Preparativci: balzami, kreme i biljne masti (za sve dijelove tijela i različite funkcije), gelovi za tuširanje, šamponi za kosu, deodoranti, maske za kosu, tekući sapuni, mirsini sapuni (za učvršćivanje kože, hidrataciju, protiv starenja…), anti-age proizvodi (kreme, serumi, mlijeka, ulja…), pilinzi za lice, parfemi…
  • Dekorativaca imaju jako malo i oni uključuju lakove za nokte, sjenila u olovci te maskare.

Kod Pyrus-a mi se sviđa to što su cijene vrlo pristupačne, proizvodi su jako kvalitetni (barem ono što sam ja isprobala), većina proizvoda je proizvedena u Hrvatskoj i za dio  stoji kako nisu testirani na životinjama.

Recenzija
Iako je današnji post kaotičan i sadržava gomilu informacija, morala sam vam malo uvesti u kozmetiku , koja je većini prilično nepoznata i zbog duljine članka neću se puno zadržavati na proizvodu, koji danas recenziram, jer nemam puno za pisati o njemu, ali sam vam ga svakako htjela predstaviti, jer spada u Pyrus Top proizvode.
Intimate soft care sapun za intimnu njegu* je blagi tekući sapun, koji dolazi u plastičnom pakiranju, veličine je 250 ml i roka trajanja 12 mjeseci. Proizveden je u Hrvatskoj i nije tesiran na životinjama. Dvije odlike, koje krase dio Pyrus proizvoda.
IMG_20170910_150716
IMG_20170910_150929
Pyrus navodi:
Blaga i neiritabilna formulacija sapuna obogaćena je glicerinom, kamilicom i aloe verom Namijenjena je zs pranje i njegu intimnih dijelova tijela, jer svojim kiselim pH (4,5) štiti prirodnu floru intimnog područja. Omogućuje svakodnevnu njegu intimnih dijelova tijela.

Ambalaža je vrlo kvalitetna, kao i sam čep, jedina zamjerka kod ovakvih proizvoda, kojima je čep na donjoj strani, je ta što, ako se ne pazi, znatno više sapuna nego što je potrebno isteče prilikom otvaranja čepa.
IMG_20170910_165736
Intimate soft care tekući sapun je proziran i ima blagi, nježni miris, koji me podsjeća na nekakvu kremu, dok se miris kamilice nimalo ne osjeti. Ugodan je prema intimnim dijelovima tijela, ne izaziva nikakve iritacije ili nuspojave, odličan je rješavanje neugodnih mirisa, naročito onih dana u mjesecu. Lako se pjeni, tako da je minimalna količina potrebna, ali često se dogodi da iziđe previše, zbog razloga koji sam već navela.

Takući sapun korektno obavlja svoju funkciju, nije prenapadnog mirisa, nježan je i ne izaziva iritacije. Meni dovoljno od ovakvog proizvoda.

Ocjena: 4.5
Cijena: 36kn (u aktualnom katalog); redovna cijena: 46kn

*PR proizvod

Kako do Pyrus kozmetike?
Ukoliko vam, nakon što prolistate katalog, nešto zapadne za oko i želite to naručiti na raspolaganju vam stoji Jelena (Pyrus zastupnik), koja će rado odgovoriti na sva vaša pitanja, pomoći vam u vašem odabiru i za vas naručiti željeni/e proizvod/e.
Svakako bih vam savjetovala da pročitati i sve moje iduće recenzije, prije donošenja odluke, jer ću vam ukazati na pozitivne i negativne strane svakog proizvoda i reći preporučujem li ga ili ne.

Katalog za rujan – OVDJE.

Jeste li se već sustreli s Pyrus kozmetikom? Ako niste, hoćete li joj dati šansu?

Advertisements

2 thoughts on “Upoznajmo Pyrus kozmetiku + tekući sapun za intimnu njegu [RECENZIJA]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s