#2 New in – One brand + Objava dobitnika darivanja

Nedavno mi je stigao paket Pyrus proizvoda* i ostavio me pozitivno iznenađenom količinom i raznolikošću proizvoda, koje sam dobila, tako da sam odlučila svoje oduševljenje podijeliti s vama i natipkati vam i poslikati što se to našlo u paketu. Paket sadržava 7 jako raznolikih proizvoda, preko proizvoda za njegu kose, ruku do dekorativaca, lakova i parfema.
1509886424026

Ovoga puta krećem s dekorativcima, jer vjerujem kako to većinu zanima, naročito jer sam rekla (OVDJE) kako Pyrus ima malo dekorativaca u ponudi. Malo, ali vrijednih.  U paketu su se našle maskara i ruž za usne.
15098869698601509887009302
Extra Volume maskaru s pantenolom, bez parabena, sam i priželjkivala dobiti, jer sam dobila pozitivne komentare od Jelene (Pyrus zastupnik), koja mi ju je i preporučila. Još je nisam otvorila, jer imam nekoliko otvorenih maskara, tako da će ova doći na red kasnije. Jako puno očekujem od nje i jedva je čekam početi koristiti. Dojmove ću vam svakakko javiti.

Kad sam vidjela Silk&Gloss ruž za usne u nijansi 5153 Rose bila sam sretna kao malo dijete. Nisam točno sigurna zašto, jer nisam veliki fan glossy ruževa za usne, kao ni Barbie nijanse, koju ovaj ruž ima, ali je toliko lijepo pakiranje i ukošeni vrh ruža su u meni izazvali neku sreću, da mi se čak sviđa i nijansa i to što je glossy. Budući da sam ga već koristila, reći ću vam svoje prve dojmove, ali planiram napisati i opsežnu recenziju. Najveća pozitivna karakteristika je to što je jako ugodan i lagan na usnama, poput nekog balzama. Ne daje nikakv osjećaj težine i zaboravite da ga nosite. Negativna strana je što nije dugotrajan (kako se navodi), preslikava se i lako sklizne s usana. Toliko od mene, zasada, o ovom ružu.
1509887062874
Ima još nekoliko nijansi i ne znam koja mi je ljepše od koje. Ako tražite više “jesenske” nijanse, posegnite za Bronze i Red, jer mi se od svih čine najviše prikladnim za ovo vijeme.

Pyrus nudi i nešto za ljubiteljice lakova za nokte. Svaki mjesec imaju drugačiju ponudu lakova, a u ovomjesečnom katalogu su sam tri u ponudi (jedan je top coat). Moji lakovi su 5296 Brown Pearl (u katalogu je) i 5294 Red Coral, jedan jesenski, a drugi ljetni.
1509886769128Brown Pearl je smeđa nijansa sa sitnim zlatnim šljokicama u sebi.
Red Coral je rozo-crveno-narančasta, dosta kričava nijansa, koja će pričekati ljeto.
1509886810309

Kada sam vas pitala (na instagramu), jeste li se ikad susreli s Pyrus kozmetikom, većina je odgovora ili bila ne ili ste rekli da ste koristili njihove parfeme i da ste zadovoljni njima. Zato mi je i jako drago da ću i ja sam imati priliku isprobati jedan od njih.

Alga Mare je cvjetno-morski parfem.Vrlo je osvježavajuć i prozračan. Dolazi u pakiranju od 5 ml, to je kao tester verzija (iako ne izgleda tako) i idealan je za svaku torbicu. Možete ga pronaći i u full size pakiranju od 50 ml. Osim ovog parfema, Pyrus ih nudi još nekoliko.
15098868791781509886922025

I dva preparativca su se našla u paketu.
Revitalizing & Care šampon za kosu za revitalizaciju kose s arganovim uljem i kolagenom sam već počela koristiti, ali ću dojmove iznijeti nakon što ga više puta budem koristila. Samo ću reći da je miris predivan. Postoji i istoimeni regenerator.

I zadnji, ali ne manje vrijedan proizvod, je Mastiana Zaštitni balzam za ruke s 5% uree i propolisom, koji bi trebao ublažavati suhoći i hrapavost ruku. Nadolazeća zima će biti pravi test za ovu kremu.
1509886717863

Sadržaj paketa je vrlo raznolik i jedva čekam pravo početi koristiti sve proizvode, jer puno očekujem od njih. Pyrus se do sada pokazao odličnim i nadam se da će tako i ostati.
15098865086261509886614561

Sve ove proizvode imam priliku isprobati zahvaljujući Pyrus zastupnik-u, koju i vi možete kontaktirati i raspitati se oko naručivanja i kupovine proizvoda.

Katalog za studeni – OVDJE.

Što vam se najviše sviđa iz paketa?

*PR


ZAVRŠENO DARIVANJE “Budi primijećena”!

Veliko Hvala Luciji (Hoby Lucija), što je omogućila vama, mojim pratiteljima i čitateljima, da možete osvojiti predivne naušnice. Nadam se da ste prošvrljali po njenoj facebook stranici i da znate kome ćete se obratiti ako ikad poželite predivan nakit. 😚 Ukoliko vam se svidjelo ovo darivanje i opet biste voljeli da jedno takvu, svakako javite, jer je Lucija sprema usrećiti još nekoga. 😀
Predivne naušnice su osvojile Danijela Borovina (facebook dobitnica) i ornelanela93 (instagram dobitnica). Molim vas da se javite Hoby Lucija kako biste se dogovorile oko slanja. Čestitam!
Hvala svima na sudjelovanju i nemojte biti tužni, jer ovih dana kreće novo darivanje, kojim ćete biti jednako oduševljeni kao i ovime (prirodna kozmetika je iduća pssst).
Stay tuned!!!

Slobodno ostavite komentar. 🙂

 

Advertisements

2 thoughts on “#2 New in – One brand + Objava dobitnika darivanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s